THE HARVEST

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 796 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Harvest. Meer weten? Ontdek meer

9 dec 2022 om 9:18 Echt heerlijk, gezond en lekkere combinaties
6 dec 2022 om 0:07 Altijd heerlijk!
30 nov 2022 om 20:25 Waren 1 biertje vergeten en brachten het keurig na. Fijne lui. Eten ook lekker
25 nov 2022 om 16:52 Prima maaltijd. Heerlijk bereide groenten. Lekkere smaken. Er zat alleen heel weinig vlees bij (slechts 5 blokjes stoofvlees). Dat was jammer, zeker voor de prijs die je ervoor betaalt. Al met al zeker weer voor herhaling vatbaar.
23 nov 2022 om 21:18 Kwalitiet prima, kwantiteit vs. prijs redelijk: iets meer vlees, iets minder aardappel gewenst
23 nov 2022 om 13:55 Lekker maar té weinig !
20 nov 2022 om 19:54 Ondanks de goede reviews toch een teleurstellende ervaring. Allereerst duurde de bezorging 2 uur en moest ik hier zelf achteraan bellen. Dan mijn gerecht; stoofvlees waar welgeteld 3! stukjes vlees in zaten en een paar stukjes aardappel. Erg karig!
17 nov 2022 om 20:25 Lekker!
15 nov 2022 om 21:19 Was op zoek naar iets gezonds én lekker. De bowl met kip was zeer smaakvol. Portie voldoende en netjes verpakt. Ben benieuwd naar de andere gerechten.
11 nov 2022 om 19:40 Honestly I think the best food delivery if you like healthy, delicious, nourishing non artificial food. I tried several, this stays my favourite, and the quality stays the same. Perfect portions also for me. Thanks!
23 okt 2022 om 13:59 Lekker en gezond
13 okt 2022 om 20:11 Wauw! Super lekker met veel smaak en natuurlijk heel voedzaam. Precies waar ik zin in had. Hier ga ik zeker vaker bestellen. Ook nog eens snelle bezorging