THE HARVEST

Recentebeoordeling


4 sterren uit 905 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Harvest. Meer weten? Ontdek meer

10 feb 2024 om 8:41 Het was allemaal wel lekker, maar van het stoofvlees zelf zat er veel te weinig bij en de groenteburger was matig en kapot bij aankomst.
1 feb 2024 om 20:53 It was really flavor full , great meat and de veggies tasted fresh
20 jan 2024 om 21:54 Zeer snelle levering en dat op zaterdagavond. Een volwaardige maaltijd. Erg van genoten.
13 jan 2024 om 22:01 Deel van de bestelling ontbrak maar werd snel erna alsnog bezorgd!
8 jan 2024 om 10:16 Heel lekker!
6 jan 2024 om 20:24 Heerlijk!
8 dec 2023 om 9:31 De enige plek waarvan ik echt t gevoel krijg dat ik gezond & duurzaam eet. Wat ik ook bestel, echt alles is lekker! Mr het zou fijn zijn als je in 2 maten porties kon bestellen, nu idd te weinig, betaal liever nog wat meer vr meer(/genoeg)!
7 dec 2023 om 19:22 Hoop geld voor weinig eten wat je krijgt, weinig vlees van het stoofpotje
3 dec 2023 om 17:46 Belachelijk weinig vlees (runderstoofpotje), in een klein potje. Smaakte redelijk en veel pees. De curry (met kikkererwten) was ook niet heel lekker, de peulvruchten waren nog iets te hard. Het was teleurstellend voor zoveel geld.
1 dec 2023 om 8:28 Ben vaste klant en geef per keer ruim 60 euro uit, omdat het eten van goede kwaliteit is. Echter, het eten in de bakjes wordt steeds minder en zijn maar voor de helft gevuld en je krijgt dus absoluut geen waar meer voor je geld. Ik bestel niet meer!
23 nov 2023 om 21:56 Snel, warm, vers, eerlijk, voedzaam en heerlijk!
20 nov 2023 om 8:42 We kregen helaas een verkeerd gerecht. Ondanks dat was het eten lekker.