Quinoasalade met vijgen, spinazie, ingelegde rode ui, geroosterde kastanje champignons, rode ui met dragon, hummus van bieten met dukkah en gebakken tempeh met ahorn-tamari glaze
€ 20,90
The cultivator bowl
Geroosterde aardappeltjes met provençaalse kruiden, knoflook, geroosterde paprika, gele ui met balsamico, verse kruiden, witte bonen-komkommersalade, pesto, tahinisaus en huisgemaakte groenteburgers
€ 20,90
The all plants satay bowl
Geroosterde zoete aardappel met za'atar, kruidige curry, gele erwten, aubergine, bloemkool-wortelsalade, amandelen, rozijnen, frisse muntdressing en saté met huisgemaakte satésaus
€ 21,90
The chef's favorite bowl
Geroosterde aardappeltjes met provençaalse kruiden, knoflook, gestoomde broccoli, tomaat-kokos-limoensaus, romaanse sla, appel, kaas croutons, walnoten en kipdijfilet met venkel- en mosterdzaad
€ 21,90
The warming bowl
Geroosterde zoete aardappel met za'atar, gestoomde broccoli, tomaat-kokos-limoensaus, witte bonen-komkommersalade, pesto, tahinsaus en Mexicaanse stoof met paprika
€ 22,90
Build your own Harvest bowl
Favoriet van de groenteboer
Één basis en drie groentegerechten voor de échte groenteliefhebber
€ 19,90
Gebakken tempeh met ahorn-tamari glaze
Gemaakt van boekweit door het Rotterdamse bedrijf Clark Fermentation
€ 20,90
Huisgemaakte groenteburgers
Gemaakt van quinoa, kikkererwten, wortel, spinazie en feta
€ 20,90
Seitan-saté met huisgemaakte satésaus
Afkomstig uit de Aziatische keuken en echt een powerhouse als het aankomt op eiwitten
€ 21,90
Kipdijfilet met mosterd, knoflook en tandoori kruiden
Met vlees van Boer de Ronde uit Bruinisse
€ 21,90
Mexicaanse stoof met vlees van Hoeve Biesland en paprika
Met vlees van biologische boerderij Hoeve Biesland
€ 22,90
Nagerechten
Zoete aardappel cheesecake met bastogne bodem
€ 5,90
Chocolade bieten brownie
Vegan en glutenvrij
€ 4,90
Miso-chocolate chip cookie
€ 3,50
Appel-amandeltaart
Vegan
€ 5,90
Extra's
Groentechips
€ 3,50
Brood met smeersels
Brood van bakkerij Peterse met wortelhummus en vegan aioli